Onze experts

Klaus Enke

CEO

Klaus Enke kent de behoeften en uitdagingen van vakmensen door en door, omdat hij voortdurend in gesprek is met toonaangevende branchevertegenwoordigers en digitale pioniers in de handel. Als absolute expert in bedrijfsmanagement en digitalisering weet hij welke aanpassingen je als baas moet maken om een succesvolle start op de markt te maken.

Irene Poelhorst

Projectmanager in marketing

Irene Poelhorst is marketing projectmanager bij Craftview. Ze heeft brede kennis van marketing en communicatie en leidt de dagelijkse marketingprojecten voor de Benelux in goede banen. Met ervaring bij zowel een reclamebureau als een online marketingbureau én specifiek met ERP-software, beschikt ze over een diverse achtergrond. Irene is een communicatieprofessional met een persoonlijke missie om mensen aan het (glim)lachen te maken.

Christoph Grass

CMO

Christoph Grass heeft al een groot aantal digitaliseringsmaatregelen succesvol geïmplementeerd in talloze bedrijven. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe bedrijfsprocessen digitaal kunnen worden verbeterd en hoe bedrijven naar een geheel nieuw niveau kunnen worden getild – vooral in het MKB.

Leroy Moens

Technisch Consultant

Leroy Moens, onze Technisch Consultant bij Gilde Software, staat onze klanten dagelijks bij op het gebied van implementaties, migraties en diverse integraties. Alsof dat nog niet genoeg is, draagt hij ook de verantwoordelijkheid voor de naleving van de AVG-wetgeving binnen Craftview Benelux. Hij zorgt ervoor dat het hele team doordrongen is van het belang van gegevensbescherming en dat ze goed geïnformeerd en geïnstrueerd zijn.

Frauke Windhausen

HR Benelux, Recruiting, Employer Branding

Frauke Windhausen is onze HR-expert bij CRAFTVIEW, met jarenlange ervaring in diverse HR-functies in het MKB en interculturele competentie. Haar focus ligt op werving en selectie, en ze leidt HR-projecten en fungeert als HR Business Partner voor Nederland. Frauke gelooft sterk in open communicatie als essentiële bouwsteen voor een gezonde werkomgeving.

Marcel Korver

Senior Business Consultant

Marcel Korver is Senior Business Consultant bij Gilde Software. Met ruim 15 jaar ervaring in de ICT als internationale business consultant, applicatiebeheerder en systeemanalist heeft hij expertise opgebouwd in systeemanalyse, functioneel beheer, procesherontwerp, projectmanagement en de implementatie van ERP/WMS/CRM-software in verschillende industrieën. Zijn missie is om klanten te helpen hun complexe softwarelandschap weer overzichtelijk en logisch te maken, met als doel het verbeteren van efficiency en gebruiksgemak.

Nick Kemperman

Tomi Cutic

Marcel Mulder

Hallo, wij zijn het!

Het CRAFTVIEW idee

We bundelen de meest beproefde softwareoplossingen uit een groot aantal sectoren binnen de vak- en bouwsector en creëren zo een krachtig expertiseplatform. Iedereen kan profiteren van deze kennisoverdracht: Onze ontwikkelaars, onze productkwaliteit en vooral onze klanten – bedrijven van alle groottes, van eenmanszaken tot middelgrote bedrijven. We zijn allemaal verenigd door een gemeenschappelijk verlangen om perfect werk af te leveren. Samen willen we grenzen verleggen en blijven groeien.

Oplossingen voor de industrie

Gereedschap

Onze softwareoplossingen behoren tot de belangrijkste hulpmiddelen van onze klanten: Ze moeten onder alle omstandigheden 100% werken. Maar we hebben nog hogere ambities: we willen dat ze steeds beter worden. Daarom ontwikkelen we ze voortdurend verder en passen we ze aan de steeds mobielere wereld van het werk aan.